ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

“Οπτικοακουαστικό ντοκουμέντο. Η ιστορία της Ευαγγελίας Κουτσαντώνη – Αϊβάζογλου που έχασε 23 άρρενες συγγενείς στην Μικρασιατική Καταστροφή“.

Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

Ο ΠΟΙΗΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΓ



                                       
Τους φακέλους με τις  συμμετοχές στον πανελλήνιο ποιητικό διαγωνισμό για τη Θεσσαλονίκη, θ’ ανοίξουν την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου, στις 20.00 μμ στο Θέατρο του Βαφοπούλειου Πνευματικού κέντρου, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων του Βαφοπούλειου Πνευματικού Κέντρου Δημ. Κωστόπουλος, εκπρόσωποι του Δ. Σ. του Συλλόγου, της Εφορευτικής Επιτροπής του Βαφοπούλειου και του εκδοτικού οίκου i Write.gr, καθώς και της κριτικής επιτροπής του ποιητικού διαγωνισμού.

H επιτροπή αποτελείται από τους Γιώργο Κεχαγιόγλου, Καθηγητή της Φιλοσοφικής Σχολής του Α.Π.Θ., Ελισάβετ-Βασιλική Τσιριμώκου Καθηγήτρια της Φιλοσοφικής Σχολής του Α.Π.Θ., Σωτηρία Σταυροπούλου, Λογοτέχνη και Επικ. Καθηγήτρια της Φιλοσοφικής Σχολής του Α.Π.Θ., Τούλα Βαλάκου, Ομότιμη Καθηγήτρια της Νομικής Σχολής του Α.Π.Θ. και Αλέκο Δαφνομύλη, Λογοτέχνη και Πρόεδρο της Ένωσης Λογοτεχνών.

Οι συντελεστές αυτής της προσπάθειας εκ μέρους και του Βαφοπούλειου Πνευματικού Κέντρου, ευχαριστούν τους συμμετέχοντες από κάθε γωνιά της Ελλάδας και το εξωτερικό και τους καλούν να παραστούν στο άνοιγμα των φακέλων συμμετοχής σε μια βραδιά γνωριμίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου