ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

“Οπτικοακουαστικό ντοκουμέντο. Η ιστορία της Ευαγγελίας Κουτσαντώνη – Αϊβάζογλου που έχασε 23 άρρενες συγγενείς στην Μικρασιατική Καταστροφή“.

Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΠΟΙΗΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ


Από το Σύλλογο Φίλων του Βαφοπούλειου Πνευματικού Κέντρου σε συνεργασία με τον εκδοτικό οίκο I Write.gr ΠΗΓΗ
Πανελλήνιο ποιητικό διαγωνισμό για τη Θεσσαλονίκη προκηρύσσει το Δ.Σ του Συλλόγου «ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΒΑΦΟΠΟΥΛΕΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ».
Στο διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος όσοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους, από την Ελλάδα, την Κύπρο ή το εξωτερικό στέλνοντας ένα ποίημα στη Διεύθυνση του Βαφοπούλειου Πνευματικού Κέντρου
 «Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο» Βαφοπούλου 3 Θεσσαλονίκη ΤΚ 54646  
Το ποίημα θα πρέπει να σταλεί σε πέντε δακτυλογραφημένα αντίτυπα υπογεγραμμένα με το ψευδώνυμο του συμμετέχοντα, ενώ σε εσώκλειστο φάκελλο θα πρέπει να αναγραφούν τα στοιχεία του και το όνομά του (Επώνυμο, Όνομα, Διεύθυνση, τηλέφωνα επικοινωνίας, e-mail).
Ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί στις 31 Δεκεμβρίου του 2012 και τα αποτελέσματα θα εκδοθούν μέσα στους πρώτους μήνες του 2013. Τα τρία καλύτερα ποιήματα που θα επιλέξει η κριτική επιτροπή θα βραβευθούν σε ειδική τελετή στο Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο , ενώ παράλληλα θα εκδοθεί ένας τιμητικός ποιητικός τόμος για τη Θεσσαλονίκη, με ποιήματα που θα επιλέξει η κριτική επιτροπή. 

Το εκδοτικό μέρος του διαγωνισμού αναλαμβάνει ο εκδοτικός οίκος I Write.gr ΠΗΓΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου