ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

“Οπτικοακουαστικό ντοκουμέντο. Η ιστορία της Ευαγγελίας Κουτσαντώνη – Αϊβάζογλου που έχασε 23 άρρενες συγγενείς στην Μικρασιατική Καταστροφή“.

Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2019

Εκδήλωση για την πορεία της ΙΙ Μεραρχίας και το Αρχείο Καλλάρη


Η 2η Μηχανοκίνητη Μεραρχία Πεζικού (ΙΙ Μ/Κ ΜΠ «Ελασσών») είναι στρατιωτικός σχηματισμός του Ελληνικού Στρατού με έδρα την Έδεσσα  ιδρύθηκε μετά τον ατυχή πόλεμο του 1897 με βασιλικό διάταγμα στις 24 Οκτωβρίου 1897.

Έδρευε στην Αθήνα και αποτελούνταν από την 3η Ταξιαρχία Πεζικού με το 1ο και 7ο Σύνταγμα Πεζικού και την 4η Ταξιαρχία Πεζικού με 8ο και 9ο Σύνταγμα Πεζικού.

Στις 20 Νοεµβρίου, ηµέρα Τετάρτη και ώρα 18:30, θα πραγµατοποιηθεί εκδήλωση στο Πνευµατικό Κέντρο Γιαννιτσών, στο πλαίσιο του εορτασµού της Ηµέρας των Ενόπλων ∆υνάµεων, µε θέµα «Η Πορεία της ΙΙ Μεραρχίας Πεζικού κατά τους Απελευθερωτικούς Αγώνες».

Το πρόγραµµα της εκδήλωσης περιλαµβάνει : Οµιλίες από τους:

  • Σχη (ε.α.) Βασίλειο Νικόλτσιο.
  • Νατάσα Μποζίνη – ∆ηµοσιογράφος.
  • Ανχη (ΠΒ) Εµµανουήλ Κλωθάκη.

Συντονισµός των οµιλητών από τον κ. Ιωάννη Παπαλαζάρου, Εκπαιδευτικό – Ιστορικό – Συγγραφέα.

Παρουσίαση Παραδοσιακών Χορών από :
Λύκειο των Ελληνίδων Γιαννιτσών.
Εύξεινο Λέσχη Θεσσαλονίκης.
Σύλλογο Μικρασιατών Ν. Πέλλας «Η Μπίγα».
Στην εκδήλωση έχουν κληθεί οι Βουλευτές Ν. Πέλλας, οι Επίτιµοι ∆κτές της Μεραρχίας και Ανώτατοι Αξκοί ε.α, οι θρησκευτικές αρχές, οι αρχές της Περιφέρειας και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, οι ∆νσεις Πρωτοβάθµιας και ∆ευτεροβάθµιας Εκπαίδευσης, Στρατιωτικοί ε.α. και σύλλογοι.
Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.

42 σχόλια:

  1. ΟΜΙΛΙΑ ΔΑΝΕΙΩΝ ΟΜΙΛΟΥ INC


    Έχετε επιδοθεί σε πού να πάρει δάνεια, απορρίφθηκε από τις τράπεζες, και τώρα απογοητευμένος από πού να πάρει ένα δάνειο. ΔΑΝΕΙΟ ΔΑΝΕΙΟ είναι εδώ για να σας χορηγήσει ότι το αναμενόμενο δάνειο που επιθυμείτε επικοινωνήστε μαζί μας στο lendingtreegroupinc@gmail.com.

    Ένα δάνειο για την αποπληρωμή του χρέους σας εύκολα;
    Ένα δάνειο για να ξεκινήσετε το είδος της επιχείρησης που θέλετε να κάνετε;
    Ένα δάνειο για εκπαιδευτικούς σκοπούς;
    Ένα δάνειο για να αγοράσει ένα διαμέρισμα;
    Ένα δάνειο για να αγοράσει αυτό το αυτοκίνητο όνειρο;

    Μην κοιτάτε ξανά, η LENDING TREE INC προσφέρει δάνεια
    Δεν υπάρχουν κρυφές πληρωμές από 1.000 έως 20.000.000 EUR / USD / POUNDS
    Σε πολύ χαμηλό επιτόκιο 3%
    Δημιουργήσαμε ένα δίκτυο δανεισμού και παροχής
    οικονομική βοήθεια σε πελάτες παγκοσμίως.

    Προσπαθούμε να διατηρήσουμε το πρότυπο αριστείας μας
    Προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.
    Δίνουμε ένα δάνειο σε όσους χρειάζονται οικονομική βοήθεια από 1 έως
    20 χρόνια

    Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν επίσης

    . πραγματική χρηματοδότηση
    . επενδυτής ακινήτων,
    . δάνεια κατασκευής,
    . δάνεια εκκίνησης επιχειρήσεων,
    . στεγαστικά δάνεια
    . Καταναλωτικα δανεια,
    . Δάνεια FHA,
    . προσωπικά δάνεια,
    . δάνεια αυτοκινήτων και
    κ.λπ. Εάν χρειάζεστε ένα δάνειο ή οικονομική βοήθεια επικοινωνήστε μαζί μας

    email: lendingtreegroupinc@gmail.com

    email: lending-tree@outlook.com

    whatsapp: +1 213 419 2419

    Με ζεστή σκέψη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γεια σας κυρίες και κύριοι, χρειάζεστε οικονομική βοήθεια; Είμαι ο Max Bent. Είμαι δανειστής και επίσης χρηματοοικονομικός σύμβουλος.

    Χρειάζεστε ένα επείγον δάνειο για την εκκαθάριση των χρεών σας ή χρειάζεστε ένα δάνειο μετοχικού κεφαλαίου για να βελτιώσετε την επιχείρησή σας; Έχετε απορριφθεί από τράπεζες και άλλους χρηματοοικονομικούς οργανισμούς; Χρειάζεστε ενοποίηση δανείου ή υποθήκη; Μην ψάχνετε πλέον καθώς είμαστε εδώ για να κάνουμε όλα τα οικονομικά σας προβλήματα παρελθόν. Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email:

    oceanfmortgages@gmail.com
    oceanfmortgages@gmail.com

    Αυτό είναι το Ocean Finance Mortgages. Προσφέρουμε δάνεια σε όσους ενδιαφέρονται με λογικό επιτόκιο 2%. Το εύρος κυμαίνεται από 5.000,00 ευρώ έως μέγιστο 100.000.000,00 ευρώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γεια σας Κυρίες και κύριοι, Χρειάζεστε οικονομική βοήθεια; Είμαι η Σούζαν Μπένσον. Είμαι δανειστής και επίσης οικονομικός σύμβουλος.

    Χρειάζεστε ένα επιχειρηματικό δάνειο, ένα προσωπικό δάνειο, ένα στεγαστικό δάνειο ή ένα δάνειο για να ολοκληρώσετε το έργο σας; Εάν η απάντησή σας είναι ναι, θα σας συνιστούσα να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μου. Παρέχουμε κάθε είδους υπηρεσίες δανείων, συμπεριλαμβανομένων μακροπρόθεσμων και βραχυπρόθεσμων δανείων. Για περισσότερες πληροφορίες, γράψτε μας μέσω email: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) ή στείλτε μου μήνυμα στο WhatsApp μέσω: +447903159998 και λάβετε απάντηση σε μια στιγμή.

    Είμαστε μια ολοκληρωμένη εταιρεία χρηματοοικονομικών υπηρεσιών και δεσμευόμαστε να σας βοηθήσουμε να ικανοποιήσετε όλες τις φιλοδοξίες σας. Ειδικευόμαστε στην παροχή δομημένων λύσεων χρηματοδότησης σε ιδιώτες και εταιρείες με τον πιο αποτελεσματικό και ταχύτερο τρόπο.

    Ακολουθούν ορισμένοι λόγοι για τους οποίους πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας για δάνειο.
    * Ευκολία - Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για δάνειο ανά πάσα στιγμή, οπουδήποτε.
    * Ευέλικτο ποσό - Αποφασίζετε πόσα χρήματα θέλετε να δανειστείτε.
    * Γρήγορη άμεση χρηματοδότηση - Λάβετε το δάνειο σας εντός 24 ωρών μετά την έγκριση.
    * Ευέλικτο επιτόκιο - Προσιτό επιτόκιο 3%.
    * Υψηλά ποσοστά έγκρισης - Έχετε 99,9% πιθανότητα να λάβετε το δάνειο
    * Ευέλικτη αποπληρωμή - Πρέπει να επιλέξετε την Ημερομηνία Αποπληρωμής, είτε εβδομαδιαία, μηνιαία ή ετήσια για διάρκεια 1-30 ετών.
    * Απλή διαδικτυακή εφαρμογή.
    * Εξατομικευμένη καθοδήγηση και εξειδίκευση.
    * Χωρίς κρυφές χρεώσεις

    Μην χάσετε μια ευκαιρία λόγω έλλειψης χρηματοδότησης. Επικοινωνήστε με την εταιρεία μου τώρα, μπορούμε να σας βοηθήσουμε με ένα δάνειο, επειδή έχουμε βοηθήσει πολλά άτομα και οργανισμούς που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες σε όλο τον κόσμο.

    Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προσφορά δανείου, στείλτε μας το αίτημα δανείου μέσω
    Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com
    WhatsApp / Τηλεγράφημα: +447903159998

    Οι μεσάζοντες / σύμβουλοι / μεσίτες είναι ευπρόσδεκτοι να φέρουν τους πελάτες τους και προστατεύονται 100%. Με πλήρη εμπιστοσύνη, θα συνεργαστούμε για τα οφέλη όλων των εμπλεκόμενων μερών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πού να πάρετε ένα αξιόπιστο δάνειο;

    Η απόκτηση νόμιμης πιστωτικής εταιρείας ήταν πάντα ένα μεγάλο πρόβλημα. Σε πελάτες που έχουν οικονομικά προβλήματα και χρειάζονται λύση για αυτό. Το ζήτημα της πίστωσης και των προπληρωμών είναι κάτι που οι πελάτες ανησυχούν πάντα όταν αναζητούν δάνειο από νόμιμο δανειστή. Ωστόσο, κάναμε αυτήν τη διαφορά στον κλάδο δανεισμού με την εταιρεία HILLTOP FINANCE. (hilltopfinancefirm@gmail.com)

    Γιατί πρέπει να λάβω δάνειο από τη HILLTOP;

    Εδώ στο HILLTOP προσπαθούμε να είμαστε η καλύτερη διαδικτυακή εταιρεία δανείων όσον αφορά τις υπηρεσίες και την ικανοποίηση των πελατών μας. Προσφέρουμε ακάλυπά δάνεια στο 90% των αιτούντων μας
    - με επιτόκιο τόσο χαμηλό όσο 3%
    - χωρίς απαίτηση πιστοληπτικής ικανότητας
    - απαιτούνται πολύ λίγα χαρτιά
    - η προγραμματισμένη ημερομηνία αποπληρωμής είναι ελαστική
    - εκταμίευση δανείου μεταξύ 24 ωρών εφαρμογής
    - ένα πολύ φιλικό περιβάλλον.

    Πώς μπορώ να λάβω δάνειο από το HILLTOP;

    Προσφέρουμε ακάλυπά δάνεια που κυμαίνονται από 3000 έως 500000 σε USD / EUR / POUND, εξακολουθούν να ισχύουν άλλα ισοδύναμα νομίσματα. Τώρα βιαστείτε και διαλέξτε τη φόρμα αίτησης για να λάβετε αυτό το επιθυμητό δάνειο για την ενοποίηση του τμήματος, τις επιχειρήσεις, τις επισκευές σπιτιών και άλλα σχετικά ζητήματα.

    email: hilltopfinance@protonmail.com

    email: hilltopfinancefirm@gmail.com

    whatsapp: +1 954 417 1149

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Προσφορά δανείου @ ποσοστό 2% !!!

    Η εταιρεία μας είναι μια νομική οργάνωση που δημιουργήθηκε για να βοηθήσει άτομα που χρειάζονται βοήθεια, όπως οικονομική βοήθεια. είμαστε χρηματοοικονομική εταιρεία με έδρα τις ΗΠΑ.
    Έτσι, εάν αντιμετωπίζετε οικονομικές δυσκολίες σε οικονομικό χάος, και χρειάζεστε χρήματα για να ξεκινήσετε την επιχείρησή σας, ή χρειάζεστε ένα δάνειο για να εξοφλήσετε τα χρέη ή να πληρώσετε τους λογαριασμούς σας, να ξεκινήσετε μια καλή επιχείρηση ή έχετε δανειστεί δυσκολίες από τις τοπικές τράπεζες, επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα Email: ohioloans85@gmail.com


    Κύριε Scotty

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χρειάζεστε δάνειο; προσωπικά δάνεια? επιχειρηματικά δάνεια; στεγαστικά δάνεια? χρηματοδότηση γεωργικών έργων και έργων; δίνουμε όλα τα είδη δανείων με επιτόκιο 2%! Επικοινωνία email; richardcosmos5@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χρειάζεστε ένα γρήγορο μακροπρόθεσμο ή βραχυπρόθεσμο Δάνειο με σχετικά χαμηλό επιτόκιο έως 2%; Προσφέρουμε επιχειρηματικό δάνειο, προσωπικό δάνειο, δάνειο κατοικίας, δάνειο αυτοκινήτου, φοιτητικό δάνειο, δάνειο ενοποίησης χρέους Εάν ενδιαφέρεστε επικοινωνήστε μαζί μας: (dakany.endre@gmail.com)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χρειάζεστε οποιαδήποτε οικονομική βοήθεια; Προσωπικά δάνεια? Επιχειρηματικά δάνεια; Στεγαστικά δάνεια? Εταιρικά δάνεια; Γεωργία και χρηματοδότηση έργων; Δίνουμε δάνεια με επιτόκιο 2%! Επικοινωνία: (dakany.endre@gmail.com)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Χρειάζεστε οποιαδήποτε οικονομική βοήθεια; Προσωπικά δάνεια? Επιχειρηματικά δάνεια; Στεγαστικά δάνεια? Εταιρικά δάνεια; Γεωργία και χρηματοδότηση έργων; Δίνουμε δάνεια με επιτόκιο 2%! Επικοινωνία: dakany.endre@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. χρειάζεσαι δάνειο; ιδιωτικό δάνειο; Δάνεια επιχειρήσεων; Στεγαστικό δάνειο? Γεωργία και χρηματοδότηση έργων; Προσφέρουμε όλα τα είδη δανείων με επιτόκιο 2%! E-mail επικοινωνίας: dakany.endre@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλή μέρα

    Χρειάζεστε ένα δάνειο για όλους τους σκοπούς; Έχετε οικονομικό πρόβλημα; Richard Cosmos Finance παρέχοντας οικονομικές υπηρεσίες σε πελάτες με ευνοϊκό επιτόκιο. Τα δάνεια μας είναι απλά και γρήγορα. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να λάβετε την πίστωση που χρειάζεστε. Οποιοσδήποτε προϋπολογισμός μπορεί να διαπραγματευτεί με επιτόκιο προϋπολογισμού 2%. Εάν ενδιαφέρεστε, επικοινωνήστε μαζί μας τώρα (richardcosmos5@gmail.com)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙΚΟ ΣΑΣ ΑΤΜ ΣΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΣ *

    Πουλώντας αυτές τις κάρτες σε όλους τους πελάτες και τους ενδιαφερόμενους αγοραστές παγκοσμίως, η κάρτα έχει ημερήσιο όριο ανάληψης $ 2000 έως $ 5000 και όριο δαπανών έως $ 50.000 σε καταστήματα και απεριόριστο POS. *
    * email: blankatm002@gmail.com
    Μπορείτε επίσης να καλέσετε ή να επικοινωνήσετε μαζί μας στο WhatsApp Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για περισσότερη φώτιση +1 (765) 705-0044

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗ ΡΟΤΑΡΙΚΗ ΔΑΝΕΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ.
    ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΕΙΜΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΥΙΛΙΑΜ, C.E.O της ROTARY ΔΑΝΕΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ, ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΓΓΡΑΦΗ Ή ΑΣΦΑΛΙΣΗ

    Υποχρέωσή μας είναι να βοηθήσουμε τους άπορους να αποκτήσουν οικονομική σταθερότητα, προκειμένου να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της ζωής, και να βοηθήσουμε όσους βρίσκονται σε οικονομική κρίση.
    Rotaryloanfirm@gmail.com ή whatsapp: +1334-708-0560
    Μερικές φορές όλοι χρειαζόμαστε κεφάλαια μερικές φορές πολύ επειγόντως, ακόμα και όταν παίρνουμε έναν όμορφο μισθό ή τα πάμε πολύ καλά στις επιχειρήσεις λόγω κάποιων απροσδόκητων εξόδων, όπως π.χ.
    === λογαριασμοί νοικοκυριού,
    === γάμος,
    ===ασθένεια ή
    ===αυξάνονται τα έξοδα επισκευής αυτοκινήτου,
    Εάν αντιμετωπίζετε ένα σκληρό πλήγμα κακής τύχης ή απογοήτευσης λόγω έλλειψης χρηματοδότησης, ελάτε να λάβετε μια αξιόπιστη εταιρεία δανείου μέσω whatsapp: +1334-708-0560 ή email
    Rotaryloanfirm@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Do you need Personal Finance?
    Business Cash Finance?
    Unsecured Finance
    Fast and Simple Finance?
    Quick Application Process?
    Finance. Services Rendered include,
    *Debt Consolidation Finance
    *Business Finance Services
    *Personal Finance services Help
    contact us today and get the best lending service
    personal cash business cash just email us below
    Contact Us: financialserviceoffer876@gmail.com
    call or add us on what's app +918929509036

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Χρειάζεστε προσωπικό δάνειο;
    Δάνειο για τη βελτίωση του σπιτιού σας,
    Στεγαστικό δάνειο,
    Δάνειο εξυγίανσης χρέους,
    Εμπορικό δάνειο,
    Εκπαιδευτικό δάνειο,
    Δάνειο αυτοκινήτου,
    Δάνειο για περιουσιακά στοιχεία.
    financiserviceoffer876@gmail.com WhatsApp +918929509036

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Do you need personal loan?
    Loan for your home improvements,
    Mortgage loan,
    Debt consolidation loan,
    Commercial loan,
    Education loan,
    Car loan,
    Loan for assets.
    financialserviceoffer876@gmail.com WhatsApp +918929509036

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Χωρίς προκαταβολικό δάνειο! Χρειάζεστε ένα επείγον δάνειο; Χρειάζεστε δάνειο για να πληρώσετε τους λογαριασμούς σας ή για την εκπαίδευση του παιδιού σας; Χρειάζεστε δάνειο για την αγορά ενός ακινήτου ή για την ίδρυση έργου; Χρειάζεστε δάνειο για Αγροτικό ή για Κατασκευή; Χρειάζεστε δάνειο για επέκταση ή εκκίνηση επιχείρησης; Σας έχει απορρίψει η τράπεζά σας ή άλλοι δανειστές λόγω της πιστωτικής σας διευκόλυνσης; μέσω email:georgenicolaslink@mail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. U heeft snelle financiering nodig om een ​​huis, een auto of financiering voor diverse activiteiten of projecten te kopen!. Email ons. De aanvraag wordt snel verwerkt en het geld staat na 24 uur op je bankrekening.

    E-mail: ICC.loan-sercice@protonmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Καλή μέρα!
    Εργάζομαι σε μια εταιρεία που παρέχει δάνεια σε όλους τους σοβαρούς και έντιμους ανθρώπους που ενδιαφέρονται για ιδιωτικό δάνειο για την κάλυψη αυτών των έργων, οφειλών, αγοράς σπιτιού, αυτοκινήτου κ.λπ.
    Οι προσφορές δανείων μας κυμαίνονται από 5.000 € έως 10.000.000 €, με επιτόκιο 2% ετησίως, για περίοδο αποπληρωμής από 1 έως 30 χρόνια.
    Ενδιαφέρεστε για το δάνειο;
    Εάν ενδιαφέρεστε για το δάνειο, ενημερώστε μας ή επικοινωνήστε με την εταιρεία μας μέσω email: Pedrosalvador346@gmail.com

    ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΑ ΕΠΕΙΓΟΝ ΔΑΝΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ, ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ, ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΤΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΣΑΣ Ή ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΣΠΙΤΙ ΕΑΝ ΝΑΙ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΜΕΣΩ EMAIL ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΑΣ ΩΣ ΑΚΟΛΟΥΘΑ.
    Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: Pedrosalvador346@gmail.com
    ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΟ
    ΧΩΡΑ
    ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ WHATSAPP
    ΠΟΣΟ ΔΑΝΕΙΟΥ
    ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΔΑΝΕΙΟΥ
    E-mail ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: Pedrosalvador346@gmail.com
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. CHARLY KERKIR ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ
    γεια σε όλους
    Ευχαριστώ πολύ τον Θεό που έβαλε το CHARLY KERKIR ξανά στο δρόμο μου.
    Για όλες τις οικονομικές σας ανάγκες ή εάν αντιμετωπίζετε οικονομική δυσκολία, απλώς επικοινωνήστε με αυτό το υπέροχο CHARLY KERKIR και θα έχετε πλήρη απόλυτη ικανοποίηση.
    Αυτός ο σπουδαίος άνθρωπος μόλις με βοήθησε με ένα μικρό ποσό 55.000 €, και αυτό είναι κάτι παραπάνω από αρκετό για μένα.
    Είναι άνθρωπος της καρδιάς, χάρη σε αυτόν τον υπέροχο άνθρωπο, μπόρεσα να αυξήσω το βιοτικό μου επίπεδο και το χρέος μου.
    Εάν χρειάζεστε ένα μικρό δάνειο, επικοινωνήστε μαζί τους και δεν θα απογοητευτείτε.
    Email: charlykerkir@gmail.com
    Σας ευχαριστώ

    ΣΗΜΕΙΩΣΗ
    Εάν δεν είστε από την Ελλάδα, παρακαλούμε να απέχετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Η μαρτυρία δανείου ελήφθη στο E-mail: olivierroditi42@gmail.com
    Σας εγγυώμαι ότι έλαβα το δάνειο μόλις την περασμένη εβδομάδα και χάρη σε αυτά τα χρήματα, μπορούσα να πληρώσω τους λογαριασμούς μου. Είναι αλήθεια ότι συμφώνησα να πληρώσω για τα χρήματα και όχι άσχημα από τους άλλους απατεώνες. Αν θέλετε να κάνετε το δάνειο, συμβουλεύστε και σας καθοδηγήστε σε αυτόν τον άνθρωπο και δεν θα απογοητευτείτε

    Email: olivierroditi42@gmail.com

































    Η μαρτυρία δανείου ελήφθη στο E-mail: olivierroditi42@gmail.com
    Σας εγγυώμαι ότι έλαβα το δάνειο μόλις την περασμένη εβδομάδα και χάρη σε αυτά τα χρήματα, μπορούσα να πληρώσω τους λογαριασμούς μου. Είναι αλήθεια ότι συμφώνησα να πληρώσω για τα χρήματα και όχι άσχημα από τους άλλους απατεώνες. Αν θέλετε να κάνετε το δάνειο, συμβουλεύστε και σας καθοδηγήστε σε αυτόν τον άνθρωπο και δεν θα απογοητευτείτε

    Email: olivierroditi42@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Χρειάζεστε ένα δάνειο έκτακτης ανάγκης για να εξοφλήσετε το χρέος σας ή ένα μετοχικό δάνειο για να βελτιώσετε την επιχείρησή σας; Έχετε απορριφθεί από τράπεζες και άλλους χρηματοοικονομικούς φορείς; Χρειάζεστε ενοποίηση δανείου ή υποθήκη; Μην ψάχνετε άλλο, γιατί είμαστε εδώ για να αφήσουμε πίσω μας όλα τα οικονομικά σας προβλήματα. Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email: {larrybright424@gmail.com Προσφέρουμε δάνεια σε ενδιαφερόμενα μέρη με λογικό επιτόκιο 2%. Το εύρος είναι από 5.000,00 ευρώ έως 100.000.000,00 ευρώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Γεια σας κύριε/Κυρία
    Προσφέρουμε δάνεια από: 10.000 έως 100.500.000 € με επιτόκιο 2%.
    Ξέρετε ότι απαγορεύεται ο δανεισμός.
    Πρέπει να πάρετε ένα δάνειο, να δώσετε προσοχή στους τομείς στους οποίους μπορούμε.
    Για να σε βοηθησω:
    * Οικονομικά
    * Εταιρικό δάνειο
    * Στεγαστικά δάνεια
    * Επενδυτικά δάνεια
    * Δάνεια αυτοκινήτου
    * Εξυγίανση χρέους
    * Πιστωτικό όριο
    * Δεύτερη υποθήκη
    * Επαναγορά πίστωσης
    * Προσωπικά δάνεια
    *Φοιτητικό δάνειο
    Ψάχνετε για ένα έργο και χρειάζεστε χρηματοδότηση, χρειάζεστε χρήματα για να πληρώσετε τους λογαριασμούς σας, χρήματα για να επενδύσετε σε επιχειρήσεις.
    επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email
    ===== [ georgewilliamsloanfirm333@gmail.com ]
    ===== [ georgewilliamsloanfirm333@gmail.com ]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Προσφέρουμε δάνεια και χρηματοοικονομικές υπηρεσίες κάθε είδους. Τα δάνειά μας πολύ από εταιρείες έως προσωπικά δάνεια ή μακροπρόθεσμα ή βραχυπρόθεσμα με ευνοϊκά επιτόκια (2%). Η διαδικασία δανεισμού μας είναι πολύ γρήγορη και αξιόπιστη με εγγυήσεις. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες μας, επισκεφθείτε μας στο email μας. { larrybright424@gmail.com } ενημερώστε μας πόσο δάνειο χρειάζεστε και θέλετε τη διάρκεια του δανείου. Ελπίζουμε να ακούσουμε από εσάς. Μπορείτε να στείλετε ένα μήνυμα στη διεύθυνση email
    παρακάτω. { larrybright424@gmail.com}

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Προσφέρουμε δάνεια και χρηματοοικονομικές υπηρεσίες κάθε είδους. Τα δάνειά μας πολύ από εταιρείες έως προσωπικά δάνεια ή μακροπρόθεσμα ή βραχυπρόθεσμα με ευνοϊκά επιτόκια (2%). Η διαδικασία δανεισμού μας είναι πολύ γρήγορη και αξιόπιστη με εγγυήσεις. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες μας, επισκεφθείτε μας στο email μας. { larrybright424@gmail.com } ενημερώστε μας πόσο δάνειο χρειάζεστε και θέλετε τη διάρκεια του δανείου. Ελπίζουμε να ακούσουμε νέα σας. Μπορείτε να στείλετε ένα μήνυμα στη διεύθυνση email
    παρακάτω. { larrybright424@gmail.com}

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Προσφέρουμε δάνεια και χρηματοοικονομικές υπηρεσίες κάθε είδους. Τα δάνειά μας πολύ από εταιρείες έως προσωπικά δάνεια ή μακροπρόθεσμα ή βραχυπρόθεσμα με ευνοϊκά επιτόκια (2%). Η διαδικασία δανεισμού μας είναι πολύ γρήγορη και αξιόπιστη με εγγυήσεις. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες μας, επισκεφθείτε μας στο email μας. { pedrosalvador346@gmail.com} ενημερώστε μας πόσο δάνειο χρειάζεστε και θέλετε τη διάρκεια του δανείου. Ελπίζουμε να ακούσουμε νέα σας. Μπορείτε να στείλετε ένα μήνυμα στη διεύθυνση email
    παρακάτω. { pedrosalvador346@gmail.com}

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ar jums reikia skubios paskolos, kad sumokėtumėte savo skolą, ar nuosavybės paskolos, kad pagerintumėte savo verslą? Ar jus atmetė bankai ir kitos finansų agentūros? Ar jums reikia paskolų konsolidavimo ar hipotekos? Neieškokite toliau, nes esame čia tam, kad visas jūsų finansines problemas užmirštume. Susisiekite su mumis el. paštu: {larrybright424@gmail.com Siūlome paskolas suinteresuotoms šalims už priimtiną 2% palūkanų normą. Diapazonas yra nuo 5 000,00 eurų iki 100 000 000,00 eurų.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Καλημέρα Αγαπητοί αιτούντες δάνειο, Χρειάζεστε μια επείγουσα οικονομική πίστωση ***; * Πολύ γρήγορη και άμεση μεταφορά στον τραπεζικό σας λογαριασμό * Η αποπληρωμή ξεκινά οκτώ μήνες αφότου λάβετε τα χρήματα στον τραπεζικό σας λογαριασμό * Χαμηλό επιτόκιο 1% * Μακροπρόθεσμη αποπληρωμή (1-30 χρόνια) Ύψος * Ευέλικτη ***μετά μηνιαία πληρωμή *. Πόσο καιρό θα χρηματοδοτείται; Μετά την υποβολή της αίτησης *** Μπορείτε να περιμένετε μια προκαταρκτική απάντηση σε λιγότερο από 24 ώρες χρηματοδότηση σε 72-96 ώρες μετά τη λήψη των πληροφοριών που χρειάζονται από εσάς. Εάν ενδιαφέρεστε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω: unisoncreditunion344@gmail.com και συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα αίτησης δανείου. Έντυπο αίτησης δανείου: Ονοματεπώνυμο:................. Χώρα:................................ Πολιτεία:.............. Πόλη:.............. Φύλο:................ ......... Τηλέφωνο:........... Ποσό Δανείου :........... Μηνιαίο εισόδημα:.......... Επάγγελμα:................... .... Περίοδος Δανείου:...................... . ................. Σκοπός του Δανείου: ........................ .... ....... Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:...................... ................ Έχετε υποβάλει αίτηση στο παρελθόν;................... Περιμένουμε να συμπληρωθεί η επείγουσα αίτηση αίτησής σας. Στείλτε μας email:
    ( unisoncreditunion344@gmail.com ) Με φιλικούς χαιρετισμούς. κ. UNISON Επωνυμία εταιρείας: UNISON CREDIT UNION Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: unisoncreditunion344@gmail.com
    Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: unisoncreditunion344@gmail.com
    Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: unisoncreditunion344@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Χρειάζεστε ένα γρήγορο μακροπρόθεσμο ή βραχυπρόθεσμο δάνειο με σχετικά χαμηλό επιτόκιο έως και 2%; Προσφέρουμε επιχειρηματικό δάνειο, προσωπικό δάνειο αυτοκινήτου, φοιτητικό δάνειο, δάνειο εξυγίανσης χρέους κ.λπ.. ανεξάρτητα από την πιστωτική σας βαθμολογία. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προσφορά δανείου και θα λύσουμε το οικονομικό σας πρόβλημα. Πολύ γρήγορη και άμεση μεταφορά στον τραπεζικό σας λογαριασμό * Η εξόφληση ξεκινά οκτώ μήνες μετά τη λήψη των χρημάτων στον τραπεζικό σας λογαριασμό Μετά την υποβολή της αίτησης *** Μπορείτε να περιμένετε μια προκαταρκτική απάντηση σε λιγότερο από 24 ώρες χρηματοδότηση σε 72-96 ώρες μετά τη λήψη του πληροφορίες που απαιτούνται από εσάς. Εάν ενδιαφέρεστε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω: henryadersoncreditinvestment@gmail.com και συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα αίτησης δανείου. Έντυπο αίτησης δανείου: Όνομα:................. Χώρα:................................ ..... ....... Πολιτεία:.............. Πόλη:.............. Φύλο:.... ..... ....... ......... Τηλέφωνο:........... Ποσό Δανείου:........... Μηνιαίο Εισόδημα :.... ...... Επάγγελμα:................... .... Περίοδος Δανεισμού:........... ......... ................. Σκοπός του Δανείου: ........................ .... . ...... Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:...................... ................ Έχετε υποβάλει έχετε υποβάλει αίτηση στο παρελθόν;................... Περιμένουμε τη συμπλήρωση της επείγουσας αίτησής σας. Στείλτε μας email: επικοινωνία (henryadersoncreditinvestment@gmail.com)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Χρειάζεστε επείγον δάνειο; Δίνουμε επιχειρηματικά δάνεια, προσωπικά δάνεια, φοιτητικά δάνεια, Αυτοκίνητα δάνεια κ.λπ., Αν σας ενδιαφέρει επικοινωνήστε μαζί μας μέσω: (dakany.endre@gmail.com)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Θέλετε να δανειστείτε και δεν ξέρετε πού να πάρετε ένα πραγματικό δάνειο?
    Θέλετε να ξεκινήσετε μια επιχείρηση αλλά δεν έχετε κεφάλαιο?
    Χρειάζεται να κάνετε αίτηση για δάνειο για οποιονδήποτε λόγο?
    Χρειάζεστε χριστουγεννιάτικο δάνειο?

    Η ελπίδα σας είναι επιτέλους εδώ καθώς η Έλενα Νίνο παρέχει γρήγορα και αξιόπιστα δάνεια, η εξυπηρέτησή τους είναι 100% γνήσια και σας εγγυάται ότι θα λάβετε το δάνειό σας κατά την υποβολή αίτησης, επικοινωνήστε με email και εγκρίνετε σήμερα στη διεύθυνση: elenanino0007@gmail.com

    Σας ευχαριστώ και ο Θεός να έχει καλά
    ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΕΠΕΙΓΟΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΑΝΕΙΟΥ
    Δημιουργήστε την επιχείρησή σας και τον πλούτο σας με τις υπηρεσίες μας
    επιχορήγηση δανείου που κυμαίνεται από 5.000 $ έως 10.000.000.000 $. Προσφέρουμε αυτό
    δάνειο για να επιτρέψει σε όλους όσους βρίσκονται σε οικονομική κατάσταση
    δύσκολο και όσοι θέλουν να δημιουργήσουν τη δική τους επιχείρηση να έχουν μια ευτυχισμένη ζωή. Δάνεια μεταξύ ιδιωτών υπάρχουν, οπότε μην χάνετε το χρόνο σας.
    στείλτε μας email μέσω: { jameskelvine28@gmail.com } για να ξεκινήσετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Επείγουσα προσφορά δανείου.
    χρειάζεσαι δάνειο; Είστε χρεωμένος και επιθυμείτε να είστε απαλλαγμένοι από χρέη, χρειάζεστε δωρεάν υποθήκη, επαγγελματικό ή προσωπικό δάνειο; Τότε είστε στο σωστό μέρος. Χρειάζεστε δάνειο με λογικό χαμηλό επιτόκιο; Σας ενδιαφέρει να ξεπληρώσετε τα χρέη σας χωρίς άγχος; επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα μέσω
    Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: unisoncreditunion344@gmail.com
    Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: unisoncreditunion344@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Χρειάζεστε οικονομική βοήθεια οποιουδήποτε είδους; Προσωπικά δάνεια? Επιχειρηματικά δάνεια; Στεγαστικά δάνεια? Εταιρικά δάνεια; Γεωργική χρηματοδότηση και χρηματοδότηση έργων; Δίνουμε δάνεια με επιτόκιο 2%! Επικοινωνία: (dakany.endre@gmail.com)

    Επείγουσα προσφορά δανείου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Χρειάζεστε ένα επείγον δάνειο; Δίνουμε προσωπικά δάνεια; Επιχειρηματικά δάνεια; Στεγαστικά δάνεια; Αγροτικά δάνεια; Δάνεια εκπαίδευσης; Χρεωστικά δάνεια ενοποίησης; Δάνεια φορτηγών; Δάνεια αυτοκινήτου; Δάνεια ξενοδοχείων; Αναχρηματοδότηση δανείων; και περισσότερα Σχολικά Δάνεια; Δάνεια εκκίνησης; .Προσφέρουμε με επιτόκιο 2%! Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω: dakany.endre@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  36. Χρειάζεστε οικονομική βοήθεια οποιουδήποτε είδους; Προσωπικά δάνεια? Επιχειρηματικά δάνεια; Στεγαστικά δάνεια? Εταιρικά δάνεια; Γεωργική χρηματοδότηση και χρηματοδότηση έργων; Δίνουμε δάνεια με επιτόκιο 2%! Επικοινωνία: (richardcosmos5@gmail.com)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Καλημέρα σε όλους, Το όνομά μου είναι Akuzuk, είμαι πολίτης της Λετονίας. ζω στην Ιορδανία. Θέλω να συστήσω σε όποιον χρειάζεται δάνειο να επικοινωνήσει με τα Πιστωτικά Ιδρύματα Δανείου που μου έδωσαν δάνειο 305.000,00 $ για να ξεκινήσω την επιχείρησή μου. Τα πιστωτικά ιδρύματα δανείου είναι μια νόμιμη χρηματοοικονομική εταιρεία πιστοποιημένη από την Ομοσπονδιακή Κυβέρνηση. Προσφέρουν όλα τα είδη δανείων, π.χ. προσωπικό δάνειο, ενοποιημένο δάνειο, επενδυτικό δάνειο, δάνειο εκκίνησης επιχειρήσεων, δάνειο κολάζ και δάνειο υγείας. Email επικοινωνίας: loancreditinstitutions00@gmail.com ή WhatsApp: +393509811524

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Είναι άκαρδοι απατεώνες, κατέστρεψαν τη ζωή μου, κάνοντάς με να αναπτύξω ενδιαφέρον να επενδύσω τα σκληρά κερδισμένα χρήματά μου. Κατέθεσα 10,7850 ευρώ τον Ιούνιο του 2020, τα οποία αργότερα μετατράπηκαν σε 98,908,00 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του μπόνους πληρωμής μου, υπήρξε εντυπωσιακή βελτίωση σε λίγες μέρες, 2 μήνες αργότερα είχα ένα τροχαίο ατύχημα και χρειαζόμουν χρήματα για να πληρώσω την ασφαλιστική μου πρόσβαση, Ξαφνικά ήμουν στάλθηκαν από την Pillar για να δημοσιεύσω, προσπάθησα να τους απευθυνθώ για να μαζέψω τα χρήματα που επένδυσα για να ξεπληρώσω τα χρέη μου, έκοψαν τις ζωντανές συνομιλίες και παρενοχλήθηκαν από το ένα στο άλλο, μέχρι που μου είπαν ότι θα είμαι για πάντα φτωχός, τότε εγώ κατάλαβε ότι με απατούσαν. Απλά ήθελα τα λεφτά μου πίσω! Ένας φίλος μου συμβούλεψε να ζητήσω βοήθεια από μια διεύθυνση ανάκτησης για να με βοηθήσει να ανακτήσω τα επενδυμένα κεφάλαιά μου, Θεέ μου τόσο ευγενικό που μπόρεσα να απευθυνθώ σε έναν γκουρού ανάκτησης ΑΠΟ jeansonjamesanchetawizard62@gmail.com ή Telegrem Nunmber:+31684518136, ήμουν σε θέση να ανακτήσει τα χρήματά μου με τη βοήθεια του μάγου κ. Jeanson James Ancheta, είναι ειδικός στην ανάκτηση χαμένων κεφαλαίων, crypto/forex και bitcoin

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Χρειάζεστε ένα δάνειο έκτακτης ανάγκης για να εξοφλήσετε τα χρέη σας ή ένα δάνειο κεφαλαίου για να βελτιώσετε την επιχείρησή σας; Σας έχουν απορρίψει τράπεζες και άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα; Χρειάζεστε πιστωτική ενοποίηση ή υποθήκη; Μην ψάχνετε άλλο, γιατί είμαστε εδώ για να αφήσουμε πίσω μας όλα τα οικονομικά σας προβλήματα. Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail: (dakany.endre@gmail.com) Προσφέρουμε δάνεια σε ενδιαφερόμενους με αποδεκτό επιτόκιο 2%. Το εύρος είναι από 2.000,00 ευρώ έως 100.000.000,00 ευρώ

    Επείγουσα προσφορά δανείου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Χρειάζεστε επείγον δάνειο; Δίνουμε επιχειρηματικά δάνεια, προσωπικά δάνεια, φοιτητικά δάνεια, Αυτοκίνητα δάνεια κ.λπ., Αν σας ενδιαφέρει επικοινωνήστε μαζί μας μέσω: (dakany.endre@gmail.com)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Χρειάζεστε πίστωση; προσωπικά δάνεια? επιχειρηματικά δάνεια; χριστουγεννιάτικο δάνειο; στεγαστικά δάνεια; γεωργική και χρηματοδότηση έργων; δίνουμε παντός είδους δάνεια με επιτόκιο 2%! email επικοινωνίας? (richardcosmos5@gmail.com)

    Επείγουσα προσφορά δανείου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Χρειάζεστε ένα επείγον δάνειο; Προσφέρουμε προσωπικό δάνειο; Επιχειρηματικό δάνειο; Στεγαστικό δάνειο? Αγροτικό δάνειο; Φοιτητικό δάνειο; Δάνειο εξυγίανσης για καταθέσεις; Δάνειο για φορτηγό; Δάνειο αυτοκινήτου? Δάνειο για ξενοδοχείο; Αναχρηματοδότηση δανείων; Και περισσότερα σχολικά δάνεια; Αρχικό δάνειο; Προσφορά επιτοκίου 2%! Επικοινωνήστε μαζί μας: (dakany.endre@gmail.com)

    Προσφορά δανείου

    ΑπάντησηΔιαγραφή